De mooiste campings in de omgeving van Narbonne? Wij zetten ze voor u op een rijtje! Van luxe 5 sterren camping tot gezellige familiecamping. Narbonne is een klein stadje in Zuid Frankrijk. Het heeft veel water in de omgeving. De Middellandse Zee is om de hoek en door de stad stroomt de rivier de Aude.

Historie Narbonne

Narbonne was de eerste Romeinse nederzetting buiten Italië. De nederzetting werd neergezet op een strategisch punt; een kruispunt van wegen. Vanaf Narbonne ging een weg naar de Atlantische kust in het westen en vanuit Narbonne konden de Romeinen ook reizen naar Spanje.

Paleis van Narbonne

Het aartsbisschoppelijk paleis van Narbonne is een kasteel met drie opvallende torens. Het paleis dient tegenwoordig als museum.

Kathedraal van Narbonne

Een gotische kathedraal uit de 13e eeuw.

Canal de la Robine

Het kanaal loopt door de stad en straalt een gezellige sfeer uit. Vanaf het water heb je prachtig zicht op de stad en in de zomer zit de plaatselijke bevolking gezellig aan de bloemrijke kade.

Campings in Narbonne

Door de ligging in Zuid Frankrijk, het bijkomende zonnetje en de aanwezigheid van zee en rivier maken van Narbonne een populaire vakantiebestemming. Er zijn diverse campings in de omgeving die zeer de moeite waard zijn.
camping narbonne

Camping les Ayguades Narbonne

Gezinsvriendelijke camping met een prachtig zwembad.
Bekijk Camping Columbiere Narbonne